pondělí 7. července 2014

"Povalentýn" u Hnisáka

15.02. 2008, Cemr

Tak jo palubní deník je 15.2.08 a naše maličkost se vydává na cestu do soustavy Vysoké Mýto přesněji na ne moc obydlenou chmurně vypadající planetku jménem LHÚTA.
Náš kosmik 1 vyráží z doku divadelního klubu s posádkou: pilot Pták první důstojník Čech velitel skladu Hans a jako kapitán a navigátor moje maličkost CEMR. Posádka v kosmiku 2 byla již dávno na místě určení poněvadž jejich FTL motory byly naprosto v pořádku a skok se jim podařil přímo na oběžnou dráhu LHÚTY. Načeš posádka kosmiku1 se brouzdala nekonečným vesmírem a po dlouhé cestě v kosmické zácpě dorazila do sektoru Vysokého Mýta nastal čas aby věci vzal do ruky náš skvělý kapitán a navigátor v jedné osobě "dále jen CEMR" a po získání dvou divnejch mimozemšťanů vydali jsme se hned za hospodou u Brežněva na místo určení. Zde jak se zdá být to absolutně absurdní se náš Cemr sekl v orientaci tímto sektorem a náhle jsme se červí dírou a špatným výpočtem no prostě jsem to posral ocitli na planetě jménem Domoradice nebo někde okolo a byly jsme totálně v píči!!!! No řeknu že mě nazývali různými jmény a hodnostmi ale ani jedno z nich nebylo Cemr. To už vůbec nemluvím o kapitáne či navigátore.
No ale nakonec jsme dorazili a splnili jsme misi na výbornou společně s Chátrou, BW s boží teda První pomocí a s kapelou která měla španělskej název ale v češtině to byly houby. Bohužel jsem byl přepravou na Lhůtu velice ale velice znaven a navíc nezvyk na sníženou gravitaci viděl pouze Houby a kousíčíčíčíček Chátry, takže na zbytek se musíte zeptat Čecha nebo Hanse ale bylo to super příště více prostuduji lépe vesmírné mapy a slibuji s láskou k Bukvoj váš neocenitelny CEMR vivat rachot!

Žádné komentáře:

Okomentovat