pondělí 7. července 2014

Rachota Blansko

19.09. 2009, Hans

...točej tam Pátera, což je lahodný jedenáctistupňový pivčo z ČH, tudíž záruka příjemného večera. No aj rána a to je na tom to nejkrásnější. Inu řidič ten tvrdej chleba má a tak se Mykej mohl jen mlsně olíznout u jednoho.
Přišlo celku dost lidí a to byla paráda. Na podiu to hutně nakopl Wergluf pjos a mě nakopl Cemr rumem, páč měl tenhle vejkend slávu, no teda hlavně jeho synek a žena, nicméně byl Címřík povinován zaujmout k pijatyce pozitivní postoj, tak jsem se teda nebránil. No, my sme hráli druzí, Pták to pěkně třískal a tak se to celkem sypalo. Mám takovej dojem že nám i s CZ místy zaladily plechy foukací. Ale to vedro co tam bylo, čoveče a co tej vody z člověka vyteče, no to se musí zase nějak pak doplnit a tak chutnalo. Jak sme to balili, tak se na podiu narychtovala Veřejná Bezpečnost a po nich večír zakončili akci pořádající Peach U.S. Eném, jak se začalo pozdějá, tak na V.B. a Peach U.S. zbylo míň času, než teda jako udeří policejní hodina a musí bejt ticho, že i kdybys jen v ulicej vodvíral flaškový, bude to řacha, že by to aj na řbitově pobudilo. A tak teda konec.
O tom, jak někteří z nás dopadli je mi žinatní se zmiňovat, bo někerý to měli podepsaný aj na druhej den, někdo si budoval zákop na střeše a někdo snad byl aj hodnej, ale jinak sprostý pití, tak co vo tom kafrat. Moc díx kapele Peach U.S. za pozvání a supr akci, taktějá lidem co dovalili a poskočili sálem. No a na ouplnej konec snad už jen ...ať žije Páter!

Žádné komentáře:

Okomentovat