pondělí 7. července 2014

U Černého orla

07.04. 2006, Hans

U vorla ještě nic nehrálo, když jsme tam dorazili a záhy se zjistilo, že důvodem byl trochu problém v domluvě. Zkrátka, když tři lidi dělají totéž, nikdy to není ono. Ale nevadí.
Večer zahájili JET BLACK z Litomyšle, Čech, Pták a Cemr ho zahájili pívem. Já jsem si taky jedno dal, kdoví kdy pojedeme zpět. (Ale jen jedno Otíku!) Mykey radši nechtěl pokoušet zbytkový alkohol v krvi, tak "když jí miluješ - není co řešit" a neřešil. Následovala DUKLA VOZOVNA. No to se skákalo až na měsíc :-) Nu a potom už měl přijít náš čas, ale jak jest řečeno na začátku, tak ejhle ještě jedna kapela. KULTURNÍ ZŘÍZENOST. Čech teda povidal, že zas někdo povidal, že je to MHD, ale když jedna paní povidala...
Doba pokročila a tak pozvolna začali řídnout řady návštěvníků. Začali jsme zvučit, byla tak jedna hodina a zdálo se, že začíná vládnout únava. Ale byla to paráda! No úplně jsme koukali, jakou fajn atmosféru nám pozůstalí posluchači vytvořili. Padlo pár písniček a po Mašině na sex "blik", teda spíš "zhas" - no je to sice blbý, ale když se něco rozsvítí, tak se říká blik, ale nám zhasli kontrolky na kombech a ticho... aj aparát přestal pobírat poselství z mikrofonů. Safra a zrovna teď vylítly pojistky! Tenhle koncert se prostě musel dohrát, protože ty lidi pod pódiem si to hodně moc zasloužili! Naštěstí si Cemr pamatuje ještě pár zvukařskejch prasáren z dob, kdy Chairpood, on a BA3 sound systém křižoval republiku. Jó, jó, myslím, že by o tom mohli i napsat knížku. Kdybych vlastnil nakladatelství, určitě bych jim ji vydal. Navzdory tomu, že by se pan Decibel, Ohm, Watt a Volt asi obraceli v hrobě... No prostě šlo o to, že prej jedna fáze jela a druhá ne... nebo to byla báze? ...nevim. Já prostě radši Hrabala než Sci - fi. Tak to zapli do něčeho jinýho a jelo se dál. A tak se to nakonec dohrálo. Tak ještě jednou děkujeme těm, co vydrželi do konce. Jo a kdyby někdy někdo řešil, jestli pana nebo vorel, tak radši ať Orel. Dá rozum, že ten černej.

Žádné komentáře:

Okomentovat