pondělí 7. července 2014

"Už se blýží ulicí..."

06.12. 2008, Hans

Inu v pátek chodili čerti s Mikulášem, ale viděl sem jen Mikuláše a ač sem byl v Bystrym, kterýmu se dle historické události, kdy načapali na zastávce Mikuláše jak trtká čorta říká "čertoprci", žádnýho čorta sem neviděl. Nu což, třebas za rok. A nebo v sobotu, to totiž přijede Čertúf punk, tak třeba nějakej čort přece bude, řikám si.
Akce začala pozdějá, neboť Demolice baráku měla nějakou závadu na autě, ale hnedle na to vlítli a pěkně to rozjeli. Rozjel se i kamioňák Péťa, kterej během cest Evropou zřejmě moc nemá s kým poplkat a taky ty ruce potřebuje trochu procvičit vod kroucení volantem a tak sem tam vystřihl ruční lopatkový mlýn a huronským rykem počastovával kapelu na pódiu. I odměnili ho věnovaným songem. Druhej v pořadí zahrál Wajgl a bylo to šumné! Aji to poličský pivčo jim šmakovalo a dokonce nám Cemra odvezli domů. Musíme se ale nad sebou zamyslet, neboť to z Kladna do Poličky stihli za 2 hodiny a 20 minut a nám to trvalo posledně 3,5 hodiny. Takže se spíš musíme zamyslet nad těma zastávkama po dvacíti minutách na močení. Prostě močáci by cestu kolem světa za osmdesát dní nestihli, protože by jenom pětatřice dní prochcali. Ale zase tak špatně na tom ještě nejsme, páč po Wajglu sme hráli my a bylo to bez přestávky. Po nás už dorazil Odpad a teda žádnej vodpad to nebyl, páč jim to šlapalo z vostra! No a večer s názvem "Už se blýží ulicí..." zakončil Čertúf punk. A ty se na to vyfikli tak, že by stálo za to přemalovat ceduli Svitavy, vodkaď sou, zase zpátky na Zwittau. Než do toho třískli, pustili si intro jako vystřižený z berlínskýho kabaretu druhoválečnýho času. Čabas měl dokonce u pasu bouchačku, kterou pak vokázal a vskutku taky dobová. Eném čekám, kdy dorazí na koncert v tanku Tiger a z velitelskýho poklopu bude čouhat Ludwig a z řidičkýho Kočkovi fousky. Inu mrkněte na fotky až budou a uvidíte zač je toho humor:)
Závěrem díky kapelám že dorazily a dobře zahrály, Tómovi za zvučení a taky samozřejmě Alče a panu učitelskýmu za výkon na pódiu (výkony na baru nebudu komentovat). Jo a taky díky lidem z klubu a panu řediteli. Jináč vomluva za ty bicí, byly trochu hrclí, ale bubeníci se s tím nakonec dobře popasovali. Lidí by pravda mohlo bejt víc, ale taky zase když tam je někdy lidí že by prd neprolít, tak to taky nejni kdoví jaká hitparáda.

Žádné komentáře:

Okomentovat